Valeriu Stoica, despre pensiile speciale: Sunt ca un cartof fierbinte pentru PNL și PSD, fiecare îl aruncă spre celălalt

Data publicării:
valeriu stoica
Valeriu Stoica, despre pensiile speciale: Sunt ca un cartof fierbinte pentru PNL și PSD, fiecare îl aruncă spre celălalt. FOTO: Captură Digi24

PNL și PSD nu au curajul să intervină asupra pensiilor speciale și aruncă responsabilitatea de la unul la altul, spune Valeriu Stoica, fostul președinte al liberalilor.

Asta în contextul în care guvernanții sunt presați atât de Comisia Europeană, care s-a arătat nemulțumită de forma actuală a proiectului de reformă a pensiilor speciale, cât și de români.

Mai mult, fostul președinte PNL spune că unele dintre aceste pensii încurajează nemunca.

Valeriu Stoica, la emisiunea "În fața ta": "Partidele sunt pe nicovala opiniei publice și au deasupra mai multe ciocane - ciocanul Comisiei Europene, ciocanul acestor categoriile profesionale care luptă să-și păstreze pensia de serviciu. Și, ca urmare, PNL, PSD nu au curajul să pună mâna pe acest cartof fierbinte. Fiecare încearcă să îl arunce spre celălalt, să bage mâna în foc să ia cartoful.

În spatele acestei chestiuni se ascunde lenea. Foarte mulți vor să intre în Poliție, în Armată pentru că vor ieși repede la pensie și după aceea vor putea să facă altceva. Încurajarea nemuncii."

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri