Versiunea „săracului” Ștefan Caramitru despre incidentul cu fiul și nora lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
fiu dragnea

Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis presei un comunicat în care prezintă propria versiune asupra incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină. În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”,precizează Ștefan Caramitru.

„Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea. Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere”, a adăugat fiul actorului.

El s-a declarat șocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menționează „agresiuni” din partea sa și „alte fapte care sunt foarte departe de realitate”.

„Nu înțeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu îmi doresc sa îl alimentez inutil și nici nu înțeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic. Dacă într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului”.

El și-a dezvăluit astfel identitatea, după ce scriitoarea Raluca Fehrera povestit incidentul pe blogul personal, spunând doar că este „fiul unui mare actor”.

Azi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a anunțat că a deschis un dosar penal în rem „pentru amenințare și tulburarea liniștii publice”, după ce fiul lui Liviu Dragnea și soția lui, Gina Alexandra, ar fi fost „agresați” pe stradă.

Fehrer a povestit pe blogul personal întreg incidentul: ajuns acasă, Valentin Dragnea, mutat recent în Capitală, a fost recunoscut de un vecin din Cotroceni, „fiul unui mare actor”. Acesta i-ar fi strigat celebrul mesaj anti-PSD.

„Hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine, mă, să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor? M***  PSD”, i-ar fi spus protestatarul lui Dragnea Jr.

Potrivit lui Fehrer, soția lui Valentin Dragnea nu s-a lăsat intimidată de scenă.

„Băăi, săracule, tu știi cine suntem noi, măi, tu știi bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu știi ce o să vă facem, băăi? O să vă strivim, băăăi, nimeniule!!!”, i-ar fi strigat Gina Alexandra protestatarului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri