Victor Ponta, la conferinţa tinerilor liberali: Am fost o echipă unită, vreau să fim în următorii ani împreună

Data publicării:
crin ponta cotroceni resize -Mediafax Foto-Ovidiu Micsik-1

ACTUALIZARE 13.50. „Mă bucur în primul rând că organizaţiile noastre de tineret sunt mai vii, mai dinamice şi uneori mai înţelepte decât organizaţiile mari. Evident că am primit cu mare plăcere invitaţia lui Florin (Alexe, liderul TNL - n.r.) de a participa, am spus da, după care, după ce ne-am mai certat noi puţin, am zis că nu mai vin, că asta mai lipseşte acuma să mai vorbim şi la tineret despre necazurile de la cei mari. Cred că era profund incorect, trebuia să fiu aici ca să vă mulţumesc pentru lupta extraordinară pe care aţi dat-o în 2012 şi eu sunt prim-ministru pentru că dvs. aţi muncit în campanie şi toţi cei care sunt acum în diverse funcţii. (...) Era profund incorect să nu fiu astăzi aici de parcă dumneavoastră aţi avea o vină că ne certăm noi”, a spus Ponta, în intervenţia sa.

Cred că asta e tot ceea ce trebuie să înţelegeţi şi dumneavoastră şi trebuie să înţeleagă toţi cei care fac parte din USL. Am fost doi ani şi jumătate o echipă unită, am fost doi ani şi jumătate împreună şi vreau să fim în următorii ani împreună, fiind într-adevăr o echipă pentru România. (...) Cred că ăsta e de fapt marele secret al succesului nostru, faptul că am putut de fiecare dată să fim împreună şi să înţelegem că împreună suntem mai importanţi şi mai puternici decât separat”, a mai spus el. 

Relaţiile între PNL şi PSD sunt tot mai tensionate. Săptămâna aceasta, premierul Victor Ponta i-a cerut lui Crin Antonescu să-l sancţioneze pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu pentru atacurile repetate împotriva PSD.

Vineri seară, Victor Ponta a declarat, într-o emisiune televizată, că aşteaptă de la Crin Antonescu „în primul rând să ia lucrurile mai în serios”. „Declaraţiile publice au fost serioase, dar am văzut din păcate că în interior nu erau aşa de serioase”, a menţionat liderul PSD, potrivit Mediafax.

El s-a declarat convins că, după discuţia de la Palatul Victoria, toată lumea a înţeles bine care este supărarea social-democraţilor şi că PSD doreşte ca PNL să fie solidar cu Guvernul, aşa cum sunt şi social-democraţii.

„Vor veni momente dificile. Guvernarea e mai grea decât opoziţia. Vrem să ştim dacă ne putem baza”, a adăugat Victor Ponta.  

 V. Ponta: E o criză fără precedent în USL. C. Antonescu nu acceptă ultimatumuri, Roșca Stănescu își cere scuze

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri