Victor Ponta, la Digi24: „Investiția Daimler nu a venit din cer”

Data publicării:
ponta -resizedbun - Mediafax-4

„Investiția Daimler nu a venit din cer. Nu s-a hotărât Daimler, așa, să vină în România. Dan Șova a gestionat direct problema. Am avut negocieri, memorandumuri, discuții cu autoritățile locale, s-a lucrat ca proiectul să se poată implementa.

Veți vedea cât de mult se dezvoltă Vodafone în România ca centru regional și european.

Am fost zilele trecute la președinta de la Oracle și nu-mi venea să cred. Mi-a spus Avem 2.500 de angajați, cel mai mare număr de angajați dintr-o țară europeană și vrem să ne extindem. E o fereastră de oportunitate. Suntem o țară cu potențial și avem o fereastră care nu va ține foarte mult, sunt optimist dar și foarte frenetic să nu pierdem ritmul, să reușim să concretizăm cât mai multe”, a declarat Victor Ponta.

Prim-ministrul a mai spus că Germania e cel mai mare investitor în România, iar acest lucru va schimba relațiile cu această țară.

„În mod sigur relația politică cu Germania s-a schimbat în bine și se va schimba”, a punctat premierul.

Daimler, proprietarul Mercedes-Benz Cars, va extinde capacitatea de producţie a Star Transmission, deoarece fabrica de la Stuttgart funcţionează deja la capacitate maximă, se arată într-un comunicat transmis de grupul german.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri