Victor Ponta: Nu am discutat cu președintele Iohannis să rămân premier până la alegerile din 2016

Data publicării:
IOHANNIS PONTA PARLAMENT

N-am discutat niciodată așa ceva, însă cred că ceea ce președintele a spus public, nu mie în particular, și anume că el nu face majorități și nu va face decât să aplice Constituția. Am toată încrederea că asta va face”, a spus Victor Ponta în emisiunea Jurnalul de seară, de la Digi24.

Cu toate acestea, premierul a spus că este normal ca președintele să-și dorească un guvern de la PNL.

Sunt oamenii care l-au sprijinit în campanie. E de bun simț ca să spun acest lucru”, a întărit premierul. În continuare, Victor Ponta a mai răspuns că n-a discutat cu președintele despre o astfel de înțelegere.

Declarația publică cred că este declarația pe care mi-ar face-o și în particular. Nu văd un dublu discurs din acest punct de vedere, cum vedeam la Traian Băsescu. Cu Traian Băsescu vorbeam ceva la ora 5, la ora 6 ieșea la televizor și vorbea invers. De asta în ultimul an n-am mai vorbit deloc”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă a existat o ofensivă PNL de racolare a parlamentarilor, șeful Executivului a răspuns că „a existat și există și acum”. Victor Ponta a adăugat că majoritatea parlamentară „a funcționat foarte bine la toate voturile”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri