Victor Ponta respinge agresiv zvonurile că ar negocia cu PSD

Data actualizării: Data publicării:
20170618_PARLAMENT_ponta_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Fostul premier Victor Ponta a ținut, miercuri, să respingă zvonurile legate de o negociere între partidul său și PSD pentru recunoașterea grupului parlamentar al Pro România din Camera Deputaților și să sublinieze că nu colaborează cu foștii săi colegi social-democrați. 

”Noi am devenit Grup Parlamentar în baza Deciziei CCR - Camera Deputaților nu a votat, ci a luat act de această situație (Dragnea refuzase abuziv până acum)

2. NU am făcut nicio înțelegere și nicio alianță- nici cu PSD nici cu PNL / și nici nu vom face!3. Am spus că NU votam pentru Marcel Ciolacu / am spus la fel însa că nu votăm cu Raluca Turcan! Toți cei supărați acum trebuie să accepte decizia noastra! Nu datorăm nimic nici PSD nici PNL - deci nu trebuie să dăm nimic la schimb!

Mulțumesc celor 600.000 de romani care ne-au votat duminicî! Vocea lor nu a mai putut fi ignorată!

NU am negociat și NU negociem cu nimeni drepturile noastre legale! ProRomânia merge mai departe pe drumul său - drumul drept! Niciodata nu ne vom întoarce și nu vom mai devia de la acest drum!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat miercuri, comentând numărul mare de voturi obținut de Marcel Ciolacu pentru a prelua funcția de președinte al Camerei Deputaților, că ”Ponta și ai lui s-a întors la PSD, iar acum ProRomânia este înapoi la matcă”.

”Ponta și ai lui s-a întors la PSD, pentru că asta înseamnă asta. Noi am propus, de fapt UDMR a propus amânarea pentru o săptămână. Nu au fost de acord. PSD, ALDE și ProRomânia au votat împotriva acestei amânări”, a declarat la Digi24 deputatul USR Ionuț Moșteanu.

”Nu se întâmpla nimic. Sunt trei vicepreședinți care puteau să conducă ședințele Camerei. Aveam nevoie de răgazul acesta. S-a discutat cu cei din Opoziție. Ar fi fost necesare încă câteva zile, însă Victor Ponta i-a strâns cu ușa pe cei de la PSD, i-au aprobat, după ce un an nu i-au aprobat să-și facă grup parlamentar, iar acum ProRomânia este înapoi la matcă, la PSD”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri