Victor Ponta se aşteaptă ca premierii țărilor din regiune să facă publicitate pentru Delta Dunării

Data publicării:
ponta cu premierii din regiune - fb ponta

sursa foto: www.facebook.com/victor.ponta

„Nu am ratat ocazia să le spun că cel mai frumos loc din Europa este Delta Dunării. Nu ştiu dacă i-am convins venind, de dimineaţă, dintr-o excursie de pe o parte din canalele Deltei, sunt însă convins că vor face mai departe, alături de mine, promovarea, publicitate pentru Delta Dunării şi sper, cu voia lor, să putem să-i folosim în acest sens", a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Guvernul a anunţat, sâmbătă seara, că premierul Victor Ponta se întâlneşte, în Delta Dunării, cu omologii săi din Moldova, Georgia, Slovacia, Cehia şi Serbia, pentru o reuniune în care discută informal despre subiecte de actualitate de pe agenda europeană și regională, în special evoluțiile din vecinătatea estică.

Ponta, din Deltă: Ţările UE din regiune susţin parcursul european al Moldovei, Georgiei şi Ucrainei

sursa foto: www.facebook.com/victor.ponta

Ţările din regiune membre ale Uniunii Europene susţin parcursul european şi democratic al Republicii Moldova, Georgiei şi Ucrainei, a declarat premierul Victor Ponta, după întâlnirea avută, în Delta Dunării, cu prim-miniştrii din Moldova, Georgia, Slovacia, Cehia şi Serbia.

El a arătat că la reuniune trebuia să fie prezent şi prim-ministrul Ucrainei, care nu a mai putut participa însă.

"România îşi doreşte ca... drumul european, în special pentru Moldova bineînţeles, pentru Georgia, pentru Ucraina, pentru Serbia... sunt decizii corecte, importante, şi noi, cei care suntem în Uniunea Europeană - fie că e vorba de Cehia, Slovacia sau România - putem şi vom face tot ce ţine de noi pentru a-i sprijini să devină cât mai repede membri ai Uniunii Europene", a spus șeful Executivului român.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri