Sari la conținut

Victor Ponta: Turcia este o țară de oameni mândri și demni care au curaj să lupte cu mâna goală contra tancurilor

Noaptea trecută Turcia a arătat că este o țară de cetățeni adevarați (nu de inculți și manipulați cum îi tot prezintă Propaganda internațională și românească)!!! Primele idei:

-oameni mândri și demni, care au curaj să se lupte cu mâna goală contra tancurilor pentru țara lor!(după Decembrie 89 mai vedeți români gata să lupte contra unei lovituri de stat)!??
- în Turcia politica nu trece NICIODATĂ dincolo de interesul Turciei și mândria națională/toți liderii politici din Opoziție (deși îl urăsc sincer pe Erdogan) au ieșit imediat cu declarații de susținere pentru Președintele și Guvernul legitimat prin vot democratic
- Turcia are „instituții de forță” (cum le numeste Propaganda noastră) chiar mai puternice decât România/și totuși noaptea trecută oamenii simpli care au ieșit în stradă au salvat Turcia de dictatură
- liderii lumii democratice în frunte cu Obama și Merkel au dat imediat mesaje clare de susținere a Președintelui Erdogan (deși cu siguranță nu agreează deloc independența și naționalismul acestuia)!Încă o dovadă ca SUA și Europa respectă țările și politicienii legitimi si curajoși nu slugile obediente!
- când un lider politic (adică Erdogan) cheamă oamenii în stradă să lupte cu mâna goală contra armatei si milioane de oameni îl asculta (fie sustinatori fie oameni care nu îl plac dar care acum cred ca are dreptate) poate înțelegem că ce ne minte pe noi Propaganda oficială despre acel lider și acea țară este doar manipulare clasică!

Sper doar ca Turcia și poporul său extraordinar să treacă cu bine și peste acest moment tragic! Iar noi să învățăm din nou ce înseamnă mândrie națională și unitate pentru libertate și drepturile fundamentale!”, a scris Ponta pe Facebook.