VIDEO. Iohannis a participat, împreună cu soţia, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
klaus carmen

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. Aceasta este prima ieşire publică a lui Carmen Iohannis, după ce, la începutul săptămânii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivând probleme de sănătate, scrie News.ro.

Citiți și: C.T. Popescu, critici dure la adresa preşedintelui: Iohannis imită un procedeu PSD-ist

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece weekend-ul acasă la Sibiu. Duminică, el participă, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Maşina cuplului prezidenţial a oprit în Piaţa Mică, în spatele bisericii, iar soţii Iohannis au mers pe jos câţiva metri până la intrarea principală în biserică. Şeful statului nu a făcut declaraţii.

Aceasta este prima ieşire publică a lui Carmen Iohannis, după ce, la începutul săptămânii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivând probleme de sănătate.

Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu este lăcaşul de cult la care familia Iohannis merge de ani de zile, încă de pe vremea în care Klaus Iohannis era primar al municipiului Sibiu.

Biserica se află în centrul oraşului, în Piaţa Mare a Sibiului, lângă sediul Primăriei Sibiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri