Viorica Dăncilă îi răspunde lui Carmen Dan: „Pentru unii e mai important interesul personal”

Data actualizării: Data publicării:
inquam ganea dancila
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Viorica Dăncilă a răspuns acuzaţiilor fostului ministru de Interne Carmen Dan, care spunea că PSD a cedat în faţa presiunilor preşedintelui Klaus Iohannis. Prim-ministrul spune că „PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui” dar și că fostul ministru de Interne este „dezinformată”.

Conflictul mocnit dintre facțiunea-Dragnea și noua conducere a PSD intră într-o nouă fază după ce prim-ministrul Dăncilă a anunțat că ministrul de Interne Carmen Dan, una dintre personajele politice cele mai apropiate de Liviu Dragnea va fi remaniată. Dan a spus, luni, că a demisionat de la MAI și că „PSD a cedat în fața presiunilor președintelui Iohannis”.

În replică, Dăncilă o acuză pe Dan că „nu a învățat nimic” și a spus că „PSD nu va ceda niciodată presiunilor președintelui” și că „se vede că interesul personal pentru unii e mai important decât interesul politic”.

Viorica Dăncilă: „Doamna Carmen Dan cred că este dezinformată dacă a făcut această afirmație. Niciodată PSD nu va ceda presiunilor președintelui. Intrăm într-o campanie împotriva președintelui Iohannis, deci în niciun caz nu trebuie să luăm decizii care să îl ajute. Eu cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public înainte de a vorbi în forul statutar îi va aprecia cineva. Poate îi va aprecia (sic!) cei care vor răul acestui partid. Eu cred că atunci când ești atașat unui partid, când crezi în acel partid, declarațiile trebuie să le faci mai întâi în interiorul partidului și pe urmă ieși cu declarații publice. Am cerut fiecărui coleg și colege ca să facă (sic!) acest lucru. Se vede că interesul personal pentru unii e mai important decât interesul politic”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri