„Zele, ai curaj să te întâlnești cu mine?” Senatoarea Diana Șoșoacă amenință că va face circ la discursul lui Zelenski din Parlament

Data actualizării: Data publicării:
sosoaca cu botnita
Diana Șoșoacă, cu botniță în Parlament, imagine de arhivă. Foto: Inquam Photos/George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că va face „spectacol” marți, în Parlamentul României, cu ocazia discursului pe care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski urmează să-l susțină în fața plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților.

„Mâine avem spectacol în Parlament. Vă anunț de acum”, a anunțat Șoșoacă luni, într-o înregistrare postată pe Facebook.

Într-o altă postare, publicată marți pe Facebook, Diana Șoșoacă l-a întrebat direct pe președintele ucrainean Zelenski:

„Zele, ai curaj să te întâlnești cu mine? Am o scrisoare să îți dau!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a ajuns marți în România, unde se află într-o vizită oficială. Zelenski se va întâlni la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis și la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu.

Zelenski are în programul de marți inclusiv susținerea unui discurs în fața plenului reunit al Parlamentului României. Surse parlamentare au declarat pentru news.ro, că intervenția președintelui ucrainean a fost anulată, motivul ținând de „eventuale perturbări ale discursului”.

Senatoarea Diana Șoșoacă este o susținătoare deschisă a Federației Ruse. În luna iunie, Șoșoacă a mers din nou în vizită la Ambasada rusă pentru a sărbători Ziua Națională a Rusiei alături de Valeri Kuzmin. „Opriți războiul, vesticilor!”, a scris ea într-o postare pe Facebook. După ce s-a fotografiat alături de ambasadorul rus Valeri Kuzmin, Șoșoacă a făcut și o postare pe pagina de Facebook, în care acuză presa de „elucubrații”. Mesajul senatoarei s-a încheiat cu una dintre narațiunile preferate ale propagandei de la Moscova - acela că, de fapt, războiul din Ucraina continuă din cauza Occidentului, nu din cauza Rusiei.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri