Premierul Vietnamului a ajuns la București. Pham Minh Chinh a fost primit de Marcel Ciolacu la Palatul Victoria

Data publicării:
marcel ciolacu și premierul vietnamez
Premierul Marcel Ciolacu și prim-ministrul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, vor participa la Forumul Economic România-Vietnam. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, aflat în vizită oficială la Bucureşti, a fost primit cu onoruri militare, luni, la Palatul Victoria, de prim-ministrul Marcel Ciolacu, transmite Agerpres.

La finalul ceremoniei de primire, cei doi înalţi oficiali vor avea o întrevedere tete-a-tete, urmată de o întâlnire, în plen, a celor două delegaţii oficiale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit programului anunţat, cei doi şefi de guvern vor participa la o ceremonie de semnare a unor documente bilaterale şi vor susţine declaraţii de presă comune.

Ulterior, aceştia vor lua parte la Forumul Economic România-Vietnam, eveniment organizat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Premierul Marcel Ciolacu va oferi şi un dejun oficial în onoarea omologului din Vietnam.

În cursul după-amiezii, premierul vietnamez va fi primit şi la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh se află într-o vizită oficială în România şi va participa la Forumul Economic România-Vietnam de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, urmând să fie semnate mai multe documente puse în cadru de un memorandum de cooperare economică şi culturală.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri