Președintele Iohannis, mesaj după moartea românului în atacul de la Hanau

Data actualizării: Data publicării:
iohannis ppe zagreb 2

Președintele Klaus Iohannis spune că a aflat cu „profundă tristețe” că un cetățean român și-a pierdut viața, joi, în atacurile din orașul german Hanau. Șeful statului transmite condoleanțe familiei îndoliate.

„Cu profundă tristețe am aflat că în urma atacurilor violente de la #Hanau, Germania, și-a pierdut viața și un cetățean român. Transmit condoleanțe familiei îndoliate în aceste momente de grea încercare”, a scris pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, președintele Klaus Iohannis.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un român se numără printre victimele atacurilor armate din Germania.  Informația a fost confirmată, joi seara târziu, de Ministerul de Externe de la București. Atacurile s-au soldat cu 11 morți, inclusiv atacatorul, care era un adept al ideilor de extremă dreapta. 

Președintele Klaus Iohannis a condamnat cu fermitate atacurile și a transmis un mesaj de condoleanțe și solidarite cu poporul german imediat după șocantele evenimente petrecute în noaptea de miercuri spre joi. 

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri