Tânărul înjunghiat în Craiova s-a trezit din comă. Ce spune despre agresor

Data actualizării: Data publicării:
cercetari la locul crimei din craiova
Agresorul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit un tânăr care îi sărise în ajutor  fusese oprit înainte de atac de polițiștii locali. FOTO: captură Digi24

Tânărul înjunghiat la Craiova s-a trezit și a făcut declarații care demontează afirmațiile criminalului. El spune că stătea pe o bancă alături de prietena sa, când a fost înjunghiat în spate.

Surse Digi24 susțin că victima le-ar fi spus medicilor că stătea pe o bancă alături de prietena sa în momentul în care ar fi fost înjughiat în spate. Tânărul susține că nu știe motivele și nici nu îl cunoaște pe atacator.

Atacatorul a recunoscut la audieri că a ucis-o pe fată și spune că îi pare rău, dar pentru tânărul înjungiat nu are multe remușcări.

Declarații halucinante a făcut și primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, care a spus că atacatorul nu e craiovean, ci a venit special din comuna lui ca să ucidă. Ea a mai spus că politiștii care l-au legitimat pe atacator nu l-au căutat în rucsac „ca să nu iasă scandal”.

Agresorul fusese oprit înainte de atac de polițiștii locali

Agresorul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit un tânăr fusese oprit înainte de atac de polițiștii locali care patrulau în zonă și care au observat că avea un comportament neobișnuit. Polițiștii nu au bănuit că el avea în rucsac o cagulă și un cuțit de vânătoare.

Agresorul fusese oprit de o patrulă de poliție locală cu puțin timp înainte de atac. Polițiștii locali care erau miercuri în Grădina Botanică din Craiova au povestit că doi colegi ai lor l-au văzut pe atacator în zona unor statui. Avea un comportament neobișnuit, spun polițiștii. În rucsac, băiatul de 17 ani avea o cagulă și un cuțit de vânătoare cu care ulterior a ucis fata de 14 ani și a rănit tânărul. Trecătorii care au fost martori la agresiune au strigat după ajutor, dar agresorul a fugit imediat. A fost prins ulterior și reținut pentru 24 de ore.

În Grădina Botanică din Craiova e o singură patrulă de câte doi polițiști.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri