Olguța Vasilescu își apără orașul: Criminalul nu e craiovean. Craiova e mai sigură decât Timișoara, unde ucigașul nu a fost prins

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - ALEGERI PREZIDENTIALE - TURUL II - VIORICA DANCILA
Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Foto: Inquam Photos / George Calin

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a făcut declarații halucinante în cazul înjunghierii celor doi tineri, în Grădina Botanică din Craiova, în urma căreia o adolescentă a murit și un tânăr este în stare gravă la spital. Edilul spune că echipajul de politie locală l-a oprit pe atacator pentru ca părea suspect, l-a identificat, dar nu l-a controlat în rucsac, unde tânărul avea cuțitul de vânătoare, ca să nu fie "scandal". De asemenea, edilul a precizat că atacatorul nu e craiovean, că a venit din comuna lui să ucidă, iar Craiova este un oraș sigur, față de Timișoara, unde suspectul unei duble crime este de negăsit.

„Ucigașul a premeditat această crimă. Nu-i cunoștea. A venit special ca să omoare pe cineva. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean. A venit de la el din comună special să ucidă pe cineva.

Echipajului i s-a părut suspect individul. Se uita foarte insistent la una dintre statuile din gradina botanica. L-au oprit, l-au identificat, era frumos îmbracat, a vorbit frumos, a zâmbit, a spus că este elev la Liceul Militar și bineînțeles că a fost lăsat să meargă mai departe.

Nu cred ca vreunul dintre dumneavoastră ați fi acceptat de exemplu, daca ar fi fost vorba de copilul dumneavoastră, un copil oarecare, nu un criminal, cum se dovedește în speța de față, ca poliția locală să-l oprească fără să aibă niciun fel de indicii și să-l caute în rucsac. Cred că ar fi fost foarte mare scandal.

Să stiți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara. Unde iata, avem și acolo o crimă, iar ucigașul nu a fost prins, chiar dacă au existat camere de luat vederi”, a afirmat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

În Craiova, un tânăr a fost rănit grav și o fată de 14 ani a fost ucisă după ce un băiat de 17 ani i-a înjunghiat în plină zi, în Grădina Botanică.

La Timișoara, doi bătrâni au fost uciși în propria casă de un bărbat care este în continuare căutat de polițiști. Oamenii legii au făcut publice imagini cu el și portretul robot și cere ajutorul populației pentru găsirea lui.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri