Primele victime ale caniculei: O femeie a leșinat în Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar alteia i s-a făcut rău în fața blocului

Data actualizării: Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

O femeie a leșinat în Catedrala Mitropolitană din Timișoara, iar unei alte femei i s-a făcut rău chiar în fața blocului unde locuia, din cauza caniculei.

Primul apel la 112 a venit din partea vecinilor unei bătrâne de 82 de ani din zona Bălcescu, din Timișoara. I s-a făcut rău chiar în fața blocului în momentul în care ajungea acasă, după ce fusese la cumpărături.

La fața locului au venit cei de la Ambulanță, care i-au acordat primul ajutor femeii și a fost transportată la spital.

Al doilea apel la 112 a venit din partea oamenilor din zona Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Unei altei femei i s-a făcut rău din cauza căldurii. Ea și-a pierdut cunoștința și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei de la Ambulanță au transportat-o la spital.

Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că este deja foarte cald.

Temperaturile resimțite în tot vestul și sudul teritoriului sunt de peste 40 de grade Celsius. În centrul Timișoarei termometrul arată o valoare de 48 de grade Celsius.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri