Sari la conținut

RADET taie căldura la peste 100 de blocuri din cauza lucrărilor la metrou

Regia de Distribuție a agentului termic București va întrerupe temporar furnizarea apei calde şi agentului termic pentru încălzire, în zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, începând cu data de luni, 21 noiembrie, ora 00.00.

cf2a7f78aa3a87e07885e62d3a9adc37_view

Întreruperea a fost cerută, pentru executarea unor lucrări în cadrul proiectului „Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon” în Proiectul Operaţional Sectorial Transport (cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională), beneficiar al proiectului SC Metrorex SA, de către executantul lucrării.

Vor fi afectaţi locatarii unui număr de 111 blocuri situate în perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai şi Drumul Taberei (între intersecţia cu strada Braşov şi intersecţia cu strada Sibiu).

Reprezentanţii constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuţie de maxim 24 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă şi căldură va putea fi reluat, cel mai târziu marţi, 22 noiembrie, ora 08.30.

”Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate de lucrări pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că RADET va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunţat de constructor”, a comunicat vineri regia.

Clienţii RADET pot solicita informaţii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură prin Dispeceratul de Urgenţă la numărul de telefon – 031.9442.

De asemenea, bucureştenii pot consulta informaţiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secţiunea “Opriri ”, sunt anunţate în timp real opririle în furnizarea apei calde şi ale agentului termic pentru încălzire.