Răzvan Ștefănescu a anunțat decizia autorităților suedeze în cazul plăcuțelor de înmatriculare anti-PSD

Data actualizării: Data publicării:
razvan stefanescu muie psd inquam 2
Răzvan Ștefănescu | Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Ștefănescu, posesorul plăcuțelor de înmatriculare injurioase la adresa PSD, a scris pe Facebook că autoritățile suedeze au luat o decizie în cazul numerelor sale de înmatriculare.

razvan stefanescu muie psd inquam
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

“Am primit răspuns de la autoritățile suedeze in legătura cu numerele de înmatriculare. Mi s-a comunicat ca nu mi le restituie, dar pot face altele fără sa folosesc cuvântul PSD, deci m*** se accepta!”, a scris Răzvan Ștefănescu pe Facebook.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, şi-a recuperat la începutul lunii august permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul lui Răzvan Ştefănescu, întrucât fapta nu există.

De asemenea, procurorii au dispus restituirea celor două plăcuţe cu mesaj anti-PSD către autorităţile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucureşti.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri