Revoltă la un liceu din Cluj-Napoca unde orele online sunt întrerupte zilnic de filme pentru adulți. Părinții s-au dus la DIICOT

Data publicării:
eleva in fata unui laptop, la scoala online
Școala online FOTO: Getty Images

DIICOT îi caută încă de la finalul anului trecut pe indivizii care întrerup zilnic orele online de la un liceu din Cluj-Napoca și difuzează filme pentru adulți sau pur și simplu înjură pentru a deranja ora. Profesorii și părinții sunt exasperați, iar vineri dimineață au organizat chiar și un protest.

Încă de anul trecut, orele online desfășurate pe platforma Adservio de la Liceul „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca sunt întrerupte zilnic de filme deocheate, înjurături sau muzică. În luna noiembrie, părinții și profesorii au sesizat DIICOT, care a început o anchetă, însă nu a avut niciun rezultat până acum, potrivit Monitorul de Cluj.

„Cei de la Adservio ne spun că nu pot face nimic din moment ce link-ul de conectare a fost dat mai departe de către unul din elevi. Până în prezent nu au rezolvat problema”, a declarat pentru sursa citată mama unei eleve.

Vineri dimineață, mai mulți părinți s-au adunat în fața liceului pentru a protesta și pentru a semna o plângere comună pe care să o depună la DIICOT.

Adservio este o platformă educațională ce organizează cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri