Asistentele de la Spitalul din Alexandria, acuzate că mănâncă semințe, în timp ce pacienții agonizează

Data publicării:
Asistentele de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, filmate în timp ce ar mânca semințe
Foto: Captură Facebook

Acuzații grave la adresa unor infirmiere de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce o tânără le-a filmat în timp ce mâncau semințe și glumeau în unitatea de primiri urgențe, totul în timp ce pacienții așteptau să li se schimbe perfuziile goale. Șefii spitalului spun însă că nu pot demara o anchetă, deoarece nu a fost depusă nicio plângere și, susțin ei, acuzațiile sunt false.

spital alexandria
Foto: Captură Facebook

IMAGINILE VIDEO AICI

În imaginile postate pe Facebook de tânără, se vede cum un pacient zace pe patul de spital, cu perfuzia goală, în timp ce asistentele stau de vorbă într-o altă încăpere. Fata susține că una dintre asistente, atenționată că trebuie să schimbe perfuzia, jignește pacientul și spune că poate să mai aștepte.

„Scriu la această oră pentru că n-am mai suportat nesimțirea și nepăsarea din Spitalul de Urgență Alexandria! În timp ce pacienții erau pe paturile de urgență, de la camera de gardă, așteptând de minute bune (45 de minute) ca cineva să vină să le oprească pefuziile ce erau terminate, ce făceau asistentele noastre? Vă spun eu: erau împărțite în două grupuri, unele stăteau la povești și râdeau de mama focului, iar altele mâncau semințe! După aproximativ o oră, una din asistente a trecut pe lângă patul unui pacient și a strigat către o altă asistentă:

- Ce faci cu ăsta? Că i s-a terminat perfuzia, îi vine sângele înapoi în perfuzie!
Ea răspunde foarte deranjată că a fost întreruptă din mâncatul semințelor:
- Ăla gras? Lasă-l dracu', că a adormit!

„Dragelor, dacă v-ați plictisit de meseria pe care o practicați, dați-vă demisia!”, a scris tânăra pe Facebook.

Conducerea spitalului din Alexandria ia apărarea asistentelor și susține că acestea „mâncau covrigi” și că „nu s-a constata nicio problemă”. În plus, o anchetă în acest caz nu poate fi demarată, deoarece nu a fost depusă încă o plângere în acest sens.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri