Campania Digi #amgrijă continuă. Ecograf de ultimă generație, donat Spitalului Elias

Data actualizării: Data publicării:
digi

Secția de terapie intensivă a Spitalului Elias a fost dotat cu un nou ecograf, iar Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu a primit două paturi de terapie intensivă. Echipamentele medicale au fost donate de Digi România, care continuă campania de sprijinire a medicilor. 

O echipă a grupului grupul Digi | RCS & RDS a oprit la Spitalul Elias din București. A dus acolo un ecograf de ultimă generație, pentru secția de terapie intensivă.

Dr. Silviu Negoiță – șef secție ATI: Am primit un echipament super performant indispensabil oricărei terapii moderne, care evaluează funcția cardio-pulmonară la pacienți COVID și nu numai, la toți pacienții critici. 

Misiunea a continuat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu, unde au fost donate două paturi de terapie intensivă, complet dotare.

Prof. dr Șerban Bubenek: Sunt două paturi de care chiar aveam nevoie. Eu știu că RCS&RDS s-a ocupat de mult mai mult decât de două paturi. Pentru noi două paturi noi sunt importante pe care le vom folosi. Completează echipamentele pe care le avem. Le vom folosi cu siguranță și apreciem gestul dumneavoastră.Trecem printr-o perioadă extrem de complicată pentru că suntem în continuare singurul spital care asigură urgențele chirurgicale cardiace și vasculare din tot sudul României, din Dobrogea, din București și tot ce e până la Carpați, la Brașov.

Cele două spitale din București se numără printre instituțiile sanitare cărora grupul Digi | RCS & RDS le donează echipamente.

Marius Albu - inginer rețele telecomunicații DIGI: Pentru noi este foarte important să ajutăm comunitatea, să știm că aceste echipamente vor fi folosite și după ce această perioadă grea va trece.

Operatori DIGI: Ne bucurăm să ajutăm, e o satisfacție să știi că ajuți pe cineva care are nevoie. În perioada asta chiar e nevoie de așa ceva. E și un sentiment de siguranță, te gândești că aparatura asta rămâne și, Doamne ferește, tu sau un membru al familiei, Doamne ferește, va veni la spital, va avea nevoie și o va folosi.
-Aveți un mesaj pentru medicii care zilele acestea nu prea au dat pe acasă?
-Respect, susținere, stimă. Respect e cuvântul cel mai potrivit.

Pentru a susține efortul medicilor, grupul Digi | RCS & RDS va continua campania de donații către spitalele din România până la finalul lunii iulie. Valoarea totală a echipamentelor medicale este de peste 1,6 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri