Scandal în fața unei clinici private din Galați, pentru analize gratuite

Data publicării:
imbulzeala galati analize gratuite

Scandal şi îmbulzeală în faţa unei clinici particulare din Galaţi. Zeci de pensionari s-au dus acolo cu noaptea în cap, ca să mai prindă fonduri pentru analize subvenţionate de stat. Au sfârşit prin a se îmbulzi şi a se certa cu personalul medical. Oamenii s-au temut că nu vor mai prinde fonduri şi dau vina pe lipsa de organizare a centrului medical.

- O ţară de nimic! Ne milogim! Pensionari, ne milogim!

- Organizaţi-vă şi intraţi civilizat, eliberaţi accesul, nu vă certaaaţi!

- Doctorii cu bani mulţi, spitale infecte, bolnavi gârlă, murim pe capete şi aşa mai departe.

Pensionarii au fost anunţaţi că se pot programa pentru analize gratuite de la ora 12 încolo. Ca să fie siguri că nu se termină fondurile, oamenii au venit însă la miezul nopţii şi s-au aşezat la coadă. Epuizaţi, au cedat nervos la anunţul neaşteptat.

- Spune că s-au terminat. (S-au terminat fondurile?) Da, da, ce rând să meargă... păi uitaţi-vă aici mai stai încă cinci ore şi nu se ştie dacă...

- Ți se face pur şi simplu rău. De la 11 stăm aici pe scările acestea.

- Lumea-i flămândă, însetată, nu mai sunt fonduri, gata s-a rezolvat!

Directorul clinicii particulare nu se simte însă vinovat cu nimic.

Gheorghe Stan, director general clinică medicală: „Organizarea şi-o fac ei singuri, blochează accesul în clinică. (Bani mai sunt?) Sunt.”

Reprezentanţii centrului medical spun că programările pentru analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate se fac şi zilele următoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri