VIDEO. Ministerul Sănătății: Construcția Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu bani din PNRR prinde contur

Data publicării:
Screenshot 2023-09-07 135418
Șantierul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Foto: captură video Ministerul Sănătății/ YouTube

Ministerul Sănătății transmite, joi, într-un comunicat de presă, că proiectul de construcție a Spitalului Județean de Urgență Bistrița prinde contur, investiția valorând 400 de milioane de lei, fiind finanțată din PNRR. 

„Proiect în valoare de 400 de milioane de lei din PNRR; 

Investiția constă în: 

- Construirea unui nou corp de clădire cu patru etaje; 

- Reabilitarea energetică a clădirii existente; 

- Modernizarea pavilioanelor existente; 

- Digitalizarea spitalului și dotarea cu aparatură medicală; 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: «Dezvoltarea socială şi dezvoltarea economică nu se pot întâmpla fără acces la servicii de sănătate şi fără un sistem de educaţie solid. Construim spitale şi secţii noi acolo unde este posibil şi încurajăm reabilitarea completă a clădirilor vechi care permit desfăşurarea corespunzătoare a activităţii medicale spitaliceşti în condiţii de siguranţă pentru pacienţi. Cât voi fi ministru al Sănătăţii voi fi partenerul şi susţinătorul reprezentanţilor din administraţia locală care au vocaţia construcţiei de obiective sanitare pentru locuitorii comunităţilor pe care le conduc»”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri