Video Șase tineri au coborât din mașini și s-au bătut azi noapte în centrul Bucureștiului

Data actualizării: Data publicării:
mina

Imagini cu mai mulţi tineri care se bat în centrul Bucureştiului au fost publicate ieri seară pe internet, scrie News.ro.

Potrivit celor care au publicat imaginile pe un grup de Facebook, patru dintre scandalagii ar fi coborât dintr-un taxi şi au lovit o maşină de unde au coborât alţi tineri. La final, cei patru s-au îndreptat din nou către taxi.

Click pentru video

Incidentul s-a petrecut la intersecţia dintre George Enescu şi Nicolae Bălcescu, în Bucureşti, duminică seară.

”Patru indivizi au coborât din taxi şi au lovit maşina din faţă, un Passat CC cu numere provizori de Argeş. Restul este cu no comment”, este comentariul care însoţeşte imaginile.

Clipul începe cu o imagine în care un tânăr este pe jos, fiind ţinut de haine de doi indivizi, iar unul îl loveşte. Se apropie alţi tineri şi urmează câteva secunde în care se împart pumni, palme şi picioare.

La final, cei patru se îndreaptă din nou către taxiul din care au coborât, în timp ce ceilalți doi tineri se îndreaptă spre mașina lor.

”La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbaţi, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de către alte 4 persoane”, anunţă, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că dosarul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Secţiei 1 Poliţie, care au demarat verificările, în vederea identificării celor în cauză şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri