Sectoarele 2 și 3 din București, din nou fără căldură

Data publicării:
bere la rece pe calorifer - andrei
Bere pusă „la rece” pe... caloriferul nefuncțional Foto: Andrei

Locuitorii Sectoarelor 2 și 3 din Capitală au rămas, din nou, fără apă caldă și căldură, după ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.

Mai mulți telespectatori ne-au semnalat, încă de la primele ore ale dimineții, că stau iar în frig.

Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, furnizarea agentului termic a fost oprită în mai multe zone din Sectoarele 2 și 3, pentru remedierea unor avarii apărute în rețeaua de termoficare.

În noaptea de joi spre vineri, o conductă de apă s-a spart pe bulevardul Ferdinand. În imaginile trimise de telespectatori se vede cum băltește apa pe stradă. Un incident similar, tot pe bulevardul Ferdinand, a avut loc în urmă cu 3 luni.

În ciuda acestor condiții, unii nu și-au pierdut umorul. Andrei, un telespectator din București, ne-a trimis o poză cu o sticlă de bere pusă la calorifer. Bere pusă la rece, scrie, mucalit, telespectatorul.

Nu uitați, dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care transmiteţi imaginile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri