Video Șef din Poliția Locală Iași, acuzat că a violat o fetiță de 11 ani. Victima ar fi fost ameninţată cu cuțitul

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție în misiune
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

Caz șocant la Iași. Un șef din Poliția Locală este acuzat că a violat în repetate rânduri o fetiță de 11 ani. S-ar fi întâmplat în timpul orelor de echitație pe care polițistul le organiza în timpul liber. Polițistul local e șeful serviciului Poliției Călare din Iași. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTUALIZARE 16.00 Șeful Poliției Călare din Iași, acuzat că ar fi violat de mai multe ori o fetiță de 11 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Ligia Pricopi, jurnalist Digi24: Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost adus la sediul Judecătoriei Iași cu mandat de arest preventiv pentru 30 de zile. În momentul în care a ajuns, le-a declarat jurnaliștilor că este nevinovat, că este vorba despre defăimare și act de răzbunare, fără a da mai multe detalii.

El este acuzat de viol, agresiune sexuală și exercitare a profesiei fără drept. Bărbatul ar fi predat cursuri de echitație în privat, fără să aibă autorizație în acest sens.

Anchetatorii spun că ar fi violat-o în trei rânduri pe una dintre cursante, o fetiță în vârstă de 11 ani. Faptele s-ar fi petrecut în perioada septembrie-octombrie 2022, când polițistul ar fi amenințat-o pe copilă cu un cuțit.

De asemenea, bărbatul mai este acuzat de înșelăciune după o tranzacție cu un cal.

În orele următoare, magistrații vor hotărî dacă polițistul, șeful Poliției Călare de la Poliția Locală Iași, reprezintă un pericol social și dacă va fi arestat preventiv.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri