Șef de instituție publică, filmat în timp ce era beat la locul de muncă VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
sef

UPDATE: Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a decis eliberarea din funcție a directorului Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa.

„Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcţionar care trebuie să fie în slujba cetăţeanului şi să aibă o conduită şi un limbaj demne de funcţia pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administraţia publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoştinţă asemenea situaţii, să iau măsurile legale, astfel încât cetăţenii să nu fie umiliţi sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ştefan, conform unui comunicat de presă.


Corneliu Alexa, inspectorul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Vaslui, a fost suprins de un jurnalist de la publicația Vremea Nouă în timp ce era băut la locul de muncă.

Jurnalistul a mers la Inspectoratul în Construcții Vaslui pentru a îl întreba pe Alexa dacă instituția pe care o conduce este pregătită pentru Codul galben de vânt emis pentru județul Vaslui.

Șeful ISC Vaslui încearcă să poarte o discuție cu reporterul, deși se exprimă cu dificultate și nu reușește să își ducă propozițiile până la capăt.

Conform declaratiei de avere, Alexa a încasat, anul trecut, numai din postul de sef al ISC Vaslui, aproape 800 milioane lei vechi, scrie Vremea Nouă.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri