Video O femeie din Craiova a primit înapoi gunoiul pe care îl aruncase într-o intersecție. "Doamnă, v-ați pierdut gunoiul"

Data actualizării: Data publicării:
gunoi

O femeie care a aruncat gunoi într-o intersecție din Craiova s-a trezit cu Poliția Locală la poartă, agenții, alături de directorul instituției, prezentându-se cu o roabă plină de gunoaie pe care femeia le aruncase cu câteva zile înainte pe spațiul public, se arată într-un mesaj postat pe site-ul instituției.

Poliția Locală Craiova a depistat în data de 21 aprilie o persoană care arunca gunoi menajer pe domeniul public, într-o intersecție din oraș. Iovan Stela, de 42 de ani, a fost identificată de polițiștii locali, care s-au deplasat la domiciliul acesteia pentru a-i returna gunoiul aruncat pe spațiul public. Totodată, femeia a primit și o amendă de 2.000 de lei pentru fapte sa.

În filmare se vede cum Octavian Mateescu, directorul Poliției Locala Craiova, alături de mai mulți agenți, o cheamă la poartă pe femeie, apoi îi spune că și-a pierdut gunoiul și că ei au venit să i-l returneze. Ulterior, îi răstoarnă roaba cu gunoi în curte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri