635 de candidați din 3.300, admiși la Academia de Poliție

Data publicării:
emblama politie

Peste 3.300 de candidați au susținut probele scrise la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", iar în urma rezultatelor finale au fost admiși 635, cea mai mare concurență fiind la Facultatea de Jandarmerie, anunță Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

Cea mai mare notă de admitere (9,80) a fost înregistrată la Facultatea de Ordine și Siguranță Publică. Cel care a obținut-o este un candidat din județul Botoșani. Ultima medie de admitere la această facultate a fost 8,30.

„Cea mai mare concurență a fost înregistrată la Facultatea de Jandarmerie, unde aproape șapte candidați pe loc au rămas după susținerea probelor eliminatorii. Și la această facultate au fost medii mari — cea mai mare 8,70, iar cea mai mică 7,60. La Facultatea de Drept, unde au fost disponibile 115 locuri, prima medie de admitere a fost 8,40, iar ultima 7,60. De asemenea, și la Facultatea de Pompieri a fost concurență mare, unde pentru cele 35 de locuri a fost o concurență cinci candidați pe loc”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri