Câștigătorul a peste 3 milioane de lei la tragerea suplimentară Joker a ridicat premiul. „Numerele nu au nicio semnificaţie personală”

Data publicării:
Bile de loto.
S-a câștigat marele premiu la Joker. Unde s-a jucat biletul norocos. Foto: Profimedia

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară Joker din 23 aprilie şi-a ridicat miercuri câştigul în valoare de 3,232 milioane de lei, informează Loteria Română.

"În cursul zilei de astăzi, 27 aprilie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară Joker de sâmbătă, 23 aprilie, în valoare de 3.232.736 de lei", se menţionează în comunicat.

Posesorul biletului norocos este din Sighetu Marmaţiei, are peste 55 de ani şi a declarat că joacă constant la toate jocurile loto de aproape 40 de ani.

"Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie personală şi, după cum ne-a mărturisit, au fost alese într-o inspiraţie de moment. A avut întotdeauna încredere că va câştiga un premiu mare, chiar dacă, de-a lungul timpului, a câştigat doar premii mai mici la loz în plic şi la Pronosport. Ne-a asigurat că va continua să joace ca şi până acum şi speră să mai revină la sediul central al Loteriei Române, în calitate de câştigător al unui premiu mare", se menţionează în comunicat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri