Un american a câștigat de trei ori la loterie în mai puțin de un an jucând aceeași combinație de numere

Data publicării:
Bilete loterie SUA
Câștigătorul loteriei din Maryland este șofer de camion și spune acum că el și soția lui vor folosi banii pentru a merge într-o vacanță bine meritată. Foto: Profimedia Images

Un bărbat din statul american Maryland, în vârstă de 52 de ani, a jucat aceeași combinație de numere la loterie cu care a câștigat premiul de 50.000 de dolari de trei ori în ultimul an, potrivit unui comunicat de presă al Loteriei din Maryland, scrie Insider.

Bărbatul și-a revendicat ultimul premiu câștigat pe data de 13 aprilie, după ce a plătit 1 dolar pariind pe numărul „48548”. În luna mai a anului trecut, norocosul din Maryland a pariat aceeași combinație de numere pentru a căștiga suma de 100.000 de dolari cu două bilete diferite.

Câștigătorul anonim a spus că inițial nu a realizat că a numerele jucate de el erau cele câștigătoare, fiind informat de acest lucru de soția sa. La acea vreme, bărbatul a spus că plănuia să folosească banii pentru a-i cumpăra fiului soției lui o motocicletă de teren.

Câștigătorul loteriei din Maryland este șofer de camion și spune acum că el și soția lui vor folosi banii pentru a merge într-o vacanță bine meritată, potrivit comunicatului de presă. Bărbatul, care își spune „Big Winner”, spune că a jucat aceeași combinație de numere la loto în ultimul an și îi încurajează pe alții care joacă la loterie să nu renunțe la numerele lor norocoase.

„Joc la loterie tot timpul. Nu știi niciodată”, a spus bărbatul, care este de părere că nu poți câștiga dacă nu rămâi dedicat acestei activități.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri