Un american a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil. În urmă cu 2 ani, el a mai câștigat un milion, la aceeași loterie

Data publicării:
Pharris Frank
Un american a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil. În urmă cu 2 ani, el a mai câștigat un milion, la aceeași loterie. Foto: NC Education Lottery

Un bărbat din Carolina de Nord a câştigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil de 20 de dolari. În urmă cu mai puţin de doi ani, bărbatul mai câştigase un milion de dolari, la aceeași loterie, scrie CNN.

Norocosul, care se numește Pharris Frank, a povestit că era plecat din oraș cu treabă în momentul în care s-a gândit să cumpere un loz.

Potrivit loteriei, şansele de câştigare a două milioane de dolari la lozul cumpărat de Frank sunt de 1 la 1,5 milioane.

Frank, însă, se aştepta să câştige: „Este o nebunie. Cu o zi înainte să câştig, un prieten m-a întrebat cum a fost când am câştigat un milion. Şi i-am răspuns că o să dublez”.

Frank a ales să ridice acum suma de 855.006, rămasă după taxe, şi nu să ia câte 100.000 de dolari pe an în următorii 20 de ani.

Bărbatul a povestit că a cheltuit câştigul din iulie 2021 pe „o nuntă de vis”. De data asta, el plănuiește să plece în vacanţă împreună cu soţia sa.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri