Video Cum s-a produs accidentul din Pasajul Unirii, soldat cu patru răniți și trei mașini avariate

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Sursa foto: Infotrafic România / Facebook

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, în Pasajul Unirii din Bucureşti.

O filmare publicată pe pagina de Facebook Infotrafic România arată cum s-a petrecut accidentul.

Din imagini reiese că un șofer merge pe mijlocul sensului, între benzi. În spatele lui, un alt șofer pierde controlul și lovește peretele pasajului. Ulterior, mașina accidentată se oprește, iar din ea ies un bărbat și o femeie care pornesc pe jos spre ieșirea de pasaj, iar apoi revin alături de o altă mașină care merge cu spatele în pasaj, cu luminile de avarie pornite.

În acel moment, un alt autovehicul oprește în paralel cu mașina lovită. La scurt timp, al treilea autoturism implicat în accident intră în pasaj și lovește mașina avariată și mașina oprită în paralel cu aceasta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite - şoferii celor trei autoturisme şi o pasageră din prima maşină.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero. În cauză au fost întocmite dosare penale în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri