Video Accidentul grav din fața Primăriei Brașov a fost filmat. Martorii spun că șoferul de 19 ani ar fi participat la o cursă ilegală

Data actualizării: Data publicării:
accident brasov
Sursa foto: captură video Adrian Jătăreanu / Facebook

Un accident teribil a avut loc în noaptea de 20 martie în centrul Brașovului, o mașină în care se aflau patru tineri pătrunzând pe trotuar și răsturnându-se de mai multe ori. Potrivit Brașov.net, martorii spun că șoferul mașinii s-ar fi aflat într-o întrecere ilegală cu șoferul altui autoturism.

Accidentul petrecut în fața Primăriei Brașov a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. În imagini se vede cum mașina intră pe trotuar, lovește mai mulți stâlpi, apoi se răstoarnă și se oprește în clădirea primăriei.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Potrivit Brașov.net, cele patru victime, toate de sex masculin, au fost transportate la Spitalul Județean Brașov. Victimele erau conștiente și politraumatizate.

„La data 20 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Biroul Rutier au intervenit pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Braşov. Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul aflat la volanul autoturismului, de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă a drumului, provocând astfel mai multe pagube materiale.

În urma incidentului, tânărul de la volan și alte 3 persoane aflate în autoturism, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportați la o unitate medicală, unde au beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii l-au testat pe conducătorul autoturismului pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia și pentru consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ și în acest caz”, a transmis IPJ Braşov.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri