De şapte ani, doi bătrâni sunt nevoiţi să sară un gard pentru a ieşi din curtea casei

Data publicării:
batrini

De şapte ani, doi bătrâni din Craiova trebuie să treacă peste un gard înalt de 2 metri pentru a ieşi din curtea propriei case după ce au pierdut în instanţă terenul pe care se afla aleea de acces. Pensionarii sunt nevoiţi să urce şi să coboare o scară de fiecare dată când vor să iasă pe stradă.

 

Cu ani în urmă, familia a cumpărat apartamentul de la etajul 1 al unei case naţionalizate şi, odată cu el, şi terenul din jurul casei. Accesul din stradă se făcea pe o alee lată de aproape doi metri aflată între casa lor şi locuinţa vecină, proprietate care a fost însă vândută. Noul locatar a închis calea de acces a bătrânilor şi a câştigat în instanţă dreptul de a include aleea în proprietatea sa.

Oamenii sunt pur şi simplu izolaţi. Şi-au mutat adresa de corespondenţa la o rudă, unde primesc facturi şi scrisori, pentru că poştaşul nu nimerea geamul atunci când arunca plicurile.

Cazul se judecă în continuare în instanţă şi se caută soluţii, dar până la o decizie, celor doi bătrâni nu le ramâne decât să urce în continuare scările pentru a ieşi din curte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri