Cei doi copii care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești au murit

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta si echipaje de politie la locul tragediei
Doi frați gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Foto: observatorulph.ro

ACTUALIZARE 21.50. Copiii care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești au fost declarați decedați, anunță IPJ Prahova.  

Potrivit sursei citate, la momentul producerii tragediei, mama lor făcea curat în altă cameră.

"În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. Din păcate aceștia au fost declarați decedați. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă", au transmis autoritățile prahovene. 

ACTUALIZARE. Cei doi copii care au căzut de la etaj, miercuri seara, în Ploiești, sunt gemeni. Reprezentanții ISU Ploiești, citați de Mediafax, spun că au doi ani și au căzut, de fapt, de la etajul 10, și nu de la etajul 8, cum fusese informația inițială.

Potrivit ISU Prahova, cei doi copii gemeni, o fată și un băiat, care au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești au fost preluați de ambulanțe și duși la spital.

Micuții sunt în stop cardio-respirator și au fost preluați cu manevre de resuscitare în curs.

Încă nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială:

Doi copii au căzut de la etajul opt al unui bloc din municipiul Ploieşti, iar paramedicii încearcă să-i resusciteze, a anunţat, miercuri seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Cpiii au doi şi şase ani şi se pare că ar fi căzut pe trotuar de la fereastra unui apartament.

"Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova. Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscară, o autospecială de stingere, o descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă", precizează ISU Prahova.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri