Fântână arteziană distrusă de mai mulți tineri care s-au urcat pe ea pentru a-și face un selfie

Data publicării:
fantana arteziana distrusa
Fântâna arteziană din Sântana, distrusă de câțiva tineri. Foto: Facebook / Primăria Sântana

Fântâna arteziană dintr-un parc din orașul Sântana, județul Arad, a fost distrusă după ce mai mulți tineri s-au urcat pe ea pentru a-și face un selfie. Prejudiciul este de estimat la 20.000 de lei.  

"Fântâna este instalată într-un parc de câţiva ani şi este formată din reprezentarea unor personaje care golesc apa în bazine suprapuse. Bazinul din mijloc s-a rupt, practic toată instalaţia devenind nefuncţională. Poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri, iar familiile lor ne-au dat garanţii că vor suporta costul reparaţiilor. În oraş mai avem o singură fântână arteziană în acest moment, în alt parc", a declarat vineri viceprimarul oraşului Sântana, Dinorel Muscă, citat de Agerpres.

În acest caz, poliţiştii oraşului Sântana îl cercetează pentru distrugere pe unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani.

"Împreună cu alţi patru tineri, s-ar fi urcat pe o fântână arteziană din parcul din localitate, încercând să facă o fotografie pentru reţelele de socializare, distrugând partea superioară a acesteia. Prejudiciul cauzat prin fapta tinerilor este de aproximativ 20.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Primăria Sântana a sesizat pe pagina de Facebook că în oraș au loc acte de vandalism, punând fotografii cu fântâna distrusă și cu zone din parc pline de coji de semințe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri