Fetiţa de patru ani care a dispărut din curtea locuinţei a fost găsită moartă pe malul stâng al Braţului Sulina

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Sursa foto: Inquam / George Calin

Fetiţa în vârstă de patru ani care a dispărut miercuri după amiază din curtea locuinţei din judeţului Tulcea a fost găsită moartă pe malul stâng la Braţului Sulina.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat că activităţile de căutare a fetiţei de patru ani, dispărută din localitatea Vulturu, au continuat în cursul serii de miercuri şi în dimineaţa de joi, scrie News.ro

“Activităţile specifice de căutare au fost efectuate cu forţe mărite, fiind constituite echipe formate din poliţişti din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliţie Delta Dunării, poliţişti de frontieră şi pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcaţiuni cu sonar şi termoviziune şi un câine de urmă. De asemenea, activităţile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării şi cetăţeni voluntari, din localitate. În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsufleţit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Braţului Sulina”, a transmis IPJ Tulcea.

Sursa citată a menţionat că trupul neînsufleţit al fetiţei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală pentru realizarea necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul fetiţei.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Maliuc au fost sesizaţi, miercuri, prin apel 112, în jurul orei 17:00, de către o femeie din localitatea Vulturu despre faptul că fiica sa, în vârstă de 4 ani, a disparut din curtea locuinţei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri