Sari la conținut

Ministrul Educaţiei, corectat la Antena 3 după un dezacord gramatical

Într-o intervenţie la Antena 3, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a vorbit cu dezacorduri gramaticale. Deşi i s-a atras atenţia asupra greşelii, Pop a continuat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

liviu pop

Foto: Agerpres

"Nu putem să fim, din punct de vedere al Ministerului Educaţiei Naţionale, nepăsători la ceea ce se întâmplă în sistemul de învăţământ universitar, este o palmă pe care câţiva inconştienţi din acest sistem o dă ...", a explicat ministrul Educaţiei, Liviu Pop. Dat fiind dezacordul greu de trecut cu vederea, Pop a fost corectat, din platoul Antenei 3: "O dau!", a fost reacţia jurnalistei.

Ministrul Educaţiei nu i-a acordat însă nicio atenţie, continuându-şi raţionamentul: "... în momentul de faţă învăţământului universitar din România pentru că noi ne luptăm cu internaţionalizarea universităţilor din România, iar câţiva colegi... foşti colegi inconştienţi aruncă o pată neagră pe învăţământul universitar din România".

Nu a fost prima ipostază de acest fel pentru titularul de la Educaţie. În trecut, a mai postat pe Facebook cu greşeli gramaticale, iar recent, într-o emisiune la Digi 24, a ieşit la rampă cu constatarea că educația este gratuită în România, dar numai pentru copii. Părinții, în schimb, plătesc. Detalii AICI

Nu în ultimul rând, Liviu Pop a intrat în atenţia publicului şi prin modul în care acţionat, în calitate de ministru de resort, în chestiunea plagiatului lui Victor Ponta. Detalii AICI.

 

Pe aceeași temă