Video Nicușor Dan: Aleile și scările din Parcul Tineretului sunt refăcute și modernizate

Data actualizării: Data publicării:
muncitori care lucreaza la scarile din parcul tineretului din bucuresti
Primarul a spus că au fost refăcute şi pantele pentru preluarea apelor pluviale către spaţiile verzi, iar bordurile din beton au fost înlocuite. Foto: captură video Nicușor Dan/ Facebook

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că sunt efectuate lucrări pentru refacerea şi modernizarea scărilor şi aleilor din Parcul Tineretului. „Au fost refăcute şi aleile parcului şi pantele pentru preluarea apelor pluviale către spaţiile verzi”, a adăugat edilul general. 

„Scările şi aleile din Parcul Tineretului sunt refăcute şi modernizate. Vechile scări erau într-un stadiu avansat de degradare şi reprezentau un risc pentru vizitatori”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 

El a adăugat că „au fost refăcute şi aleile parcului şi pantele pentru preluarea apelor pluviale către spaţiile verzi, iar bordurile din beton au fost înlocuite”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nicușor Dan spunea, la sfârșitul lunii aprilie, că parcurile administrate de PMB vor arăta mai bine în vara ce-a trecut. El vorbesc despre reabilitări la Parcul Herăstrău, Parcul Carol, Parcul Cișmigiu și Parcul Tineretului.

În plus, în Parcul Tineretului este în reabilitare și Podul Tineretului.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri