Nicușor Dan anunță crearea unei centrale provizorii la CET Titan: Va permite furnizarea căldurii și apei calde la parametri optimi

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan stă de vorbă cu ministrul Virgil Popescu.
Nicușor Dan a convenit cu ministrul Energiei crearea unei centrale provizorii la CET Titan. Foto: Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că, în urma discuțiilor pe marginea situației energiei termice din București, s-a convenit asupra necesității creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan, care va permite furnizarea căldurii și apei calde la parametri optimi.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a avut joi discuții cu conducerea Ministerului Energiei, dar și cu reprezentanți de la Elcen și Termoenergetica, referitor la situația sistemului de energie termică din București.

„Am convenit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, asupra necesității creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan. Circuitul apei dinspre CET Sud și zona de nord este foarte lung. Din acest motiv, se reduce presiunea apei, ceea ce duce la furnizarea căldurii sub parametrii normali”, a anunțat Nicușor Dan la finalul discuțiilor.

El susține că centrala provizorie va permite furnizarea căldurii și apei calde la parametri optimi și va reduce considerabil avariile la rețeaua de termoficare.

De asemenea, primarul general a anunțat că au început deja lucrările de reparații la 15 kilometri de conductă din totalul de 53 prevăzuți în acest an, iar pentru alți 40 de kilometri vor fi demarate licitațiile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri