Noutăți la târgul pentru bebeluși: scaunul care crește odată cu copilul și căruciorul care se rotește la 360 de grade

Data publicării:
TARG

Scaunul care crește odată cu copilul și căruciorul rotativ sunt cele mai noi modele prezentate la un târg de profil în acest weekend. Sunt şi reduceri de până la 70 la sută. Atracţia târgului a fost căruciorul care se rotește la 360 de grade. Invenţia este deja celebră în Statele Unite şi folosită mai ales de vedetele de la Hollywood. Preţul este unul pe măsură.

Prețul este de 4.250, iar acum îl avem la prețul de 3.400 de lei. Este singurul cărucior din România care se roteşte la 360 de grade. Are toate accesoriile necesare copilului, este extrem de util, are landou, are scăunel auto, are parte sport, arată foarte bine şi este foarte căutat în momentul de faţă”, a spus Cristina Mănescu, comerciant.

„Știam de acest model, am văzut o reclamă și am venit țintit. Mă așteptam la acest preț”, a spus un părinte. Părinţii au căutat mai ales reducerile la jucăriile şi accesoriile clasice pentru bebeluşi. „Am cumpărat câteva lucrușoare pentru nou-născuți, pentru perioada de început”, a spus un alt părinte. Nu doar hăinuţele şi jucăriile au fost căutate. Părinţii care s-au înscris din timp, au primit servicii medicale gratuite pentru copiii lor. Cei mici au avut la dispoziţie spaţii special amenajate pentru a se juca.

Târgul de la Romexpo va rămâne deschis până la sfârşitul weekendului. Un bilet de intrare costă 10 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri