O femeie din București a acceptat să fie legată de un bărbat, pentru un joc sexual. Apoi a rămas fără bani, carduri și telefon

Data actualizării: Data publicării:
Woman wearing red blindfold
Imagine ilustrativă. Sursa foto: Profimedia Images

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat mai multe bunuri, între care bijuterii, carduri şi un telefon, din locuinţa unei tinere din Bucureşti, pe care o cunoscuse printr-o aplicaţie de întâlniri. Femeia a acceptat să fie legată la ochi şi de mâini cu o eşarfă, în scopul unui joc sexual, moment în care bărbat a profitat şi a sustras bunurile, scrie News.ro

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că poliţiştii de la Secţia 11 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 de lei.

Cercetările au fost declanşate în 13 ianuarie, când Secţia 11 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, despre faptul că un bărbat pe care l-ar fi cunoscut în luna decembrie, prin intermediul unei aplicaţii online, i-ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţa situată în Sectorul 3.

”Astfel, din investigaţiile desfăşurate, s-a stabilit că tânăra s-ar fi întâlnit cu bărbatul în cauză la adresa ei de domiciliu. La data menţionată, în timp ce se afla în locuinţa victimei, profitând de neatenţia ei, bărbatul i-ar fi sustras mai multe bijuterii, telefonul mobil, portofelul ce conţinea bani, actele de identitate şi carduri bancare. Totodată, la scurt timp după comiterea faptei, în jurul orei 20.30, de pe un card bancar sustras de bărbat, ar fi fost efectuate mai multe tranzacţii, fără consimţământul acesteia”, a arătat Poliţia.

În urma anchetei, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a suspectului, miercuri a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care şi cardurile bancare pe care le-ar fi sustras.

De asemenea, a fost identificat şi telefonul mobil, pe care bărbatul l-ar fi valorificat la o societate, în regim de amanet. Bunul a fost recuperat de poliţişti.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra îl cunoscute pe bărbat printr-o aplicaţie de întâlniri, ”Badoo”, iar acesta a intrat cu acordul femeii în locuinţa ei din Bucureşti. El a profitat că ea a acceptat să fie legată la ochi şi de mâini cu o eşarfă în scopul unui joc sexual şi a sustras mai multe bijuterii din aur (inele şi lănţişoare), suma de 200 de lei, 3 carduri bancare, precum şi un telefon mobil marca Oppo Reno 6 Pro, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 11 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri