O femeie i-a oferit unui polițist 10.000 de lei ca să "rezolve" un caz de răpire și sechestrare: "Fă-mi scăpați băieții, șefule"

Data publicării:
bani cu mita

O femeie i-a oferit șefului de post din comuna Bonțida, județul Cluj, o mită de 10.000 de lei pentru o convinge o tânără să-și retragă plângerea penală depusă pentru răpire și sechestrare, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Postarea instuției redă cazul șefului de post din comuna clujeană Bonțida, Loredan Pădureț, cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție.

"- Șefule, de ieri vreau să dau de tine. Să știi că ai de la mine 10.000 de lei.
- Păi, de ce?
- Fă-mi scăpați băieții, șefule, că poți.
- Păi, nu prea pot. Eu am găsit-o pe fata răpită și sechestrată de băieții tăi. Cum crezi că aș putea să-i spun că acești ticăloși au scăpat?
- Lasă, șefule, că o convingi tu să-și retragă plângerea. Vrei să te învăț eu cum?
- Nu! Dar vreau să ieși acum din birou și să nu mai apari vreodată cu așa ceva.
- E prea puțin, șefule? Spune că mai pun...
- Mai bine pune mâna pe ușă și ieși.
- Eu plec acum, dar să știi că mâine revin. Și o să revin până te răzgândești."

După discuție, Loredan Pădureț și-a anunțat șeful direct, iar cu ajutorul celor de la Direcția Generală Anticorupție s-a realizat un flagrant. Ulterior, femeia a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

„Mi se pare o chestie de normalitate să nu iei mită”, spune Loredan Pădureț, polițistul din Gherla, în prezent șef de post la Bonțida, care a refuzat în urmă cu două luni o mită uriașă din partea unei femei, informează Gherlainfo.ro.

Loredan Pădureț, în vârstă de 48 de ani, a fost șef de post la Bonțida între anii 2000-2005, apoi a activat 12 ani la Compartimentul Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Gherla, iar din 2018 a revenit la Bonțida.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri