(P) Până pe 19 decembrie mai pot fi făcute donații pentru copii în campania Băneasa Shopping City ,“Școala fără pauză”

Data actualizării: Data publicării:
KV_CSR

Băneasa Shopping City continuă până pe 19 decembrie campania “Școala fără pauză” alături de Asociația Banca de Bine pentru a-i ajuta pe copiii din familiile defavorizate de sărbători, să simtă magia Crăciunului și să rămână în continuare conectați cu școala.

Pentru mii de copii din sate, din zonele devaforizate din țară, mersul la școală depinde de îmbrăcăminte, de rechizite și dacă au tot ce le trebuie. Și, de multe ori nu au, iar abandonul școlar este cea mai mare problemă care le afectează educația și viitorul.

La centrul de donații „Școala fără pauză” amplasat în parcarea exterioară Băneasa Shopping City sunt colectate în continuare rechizite, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte și echipamente electronice - noi sau uzate - potrivite copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Până pe 19 decembrie, oricine poate merge să doneze, între orele 10:00 și 20:00.

Școala fără pauză” este o inițiativă alături de Asociația Banca de bine lansată în iunie 2021 care s-a născut din nevoia de a lupta împotriva abandonului școlar în comunitățile rurale defavorizate din județele Ialomița, Giurgiu, Prahova, Suceava și Teleorman.

Până în prezent, peste 1500 de donatori s-au implicat prin donații de rechizite (peste 4.000 de kg), îmbrăcăminte (peste 13.000 de kg) și echipamente electronice (peste 500 de bucăți). În continuare, e nevoie de implicare în campanie prin donații pentru a-i ajuta pe copii să rămână elevi.

Fii și tu ajutorul lor!

Te invităm să te alături campaniei Școala fără pauză, în care fiecare donație va fi un cadou care le va dărui copiilor bucurie și îi va susține să nu facă nicio pauză de la școală.

Mai multe detalii pe www.baneasa.ro , Facebook și Instagram.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri