Peste 360 de blocuri din București au rămas fără apă caldă

Data actualizării: Data publicării:
RADET INSOLVENTA_Agerpres_4284501
Foto: Agerpres

Peste 360 de blocuri din Capitală au apa caldă oprită pentru remedierea unor avarii apărute în reţeaua de termoficare, potrivit site-ului Companiei Municipale Termoenergetica, citat de Agerpres.

În sectorul 1 un număr de 33 de blocuri şi 6 imobile au apa caldă de consum oprită, de luni după-amiaza, estimându-se reluarea furnizării marţi, la miezul nopţii.

În sectorul 2 sunt afectate peste 100 de blocuri, aproape 20 de imobile şi 9 instituţii, de marţi, de la ora 11,00; se estimează că apa caldă va fi furnizată din nou, de miercuri, de la miezul nopţii.

În sectorul 3, de marţi dimineaţa, nu au apă caldă 27 de blocuri, estimându-se că situaţia va reveni la normal după-amiază (ora 16,30).

În sectorul 4, este afectată, de luni, de la prânz, o instituţie; se estimează reluarea furnizării apei calde vineri, la ora 20,00.

În sectorul 5, peste 70 de blocuri au rămas fără apă caldă, de luni dimineaţa, estimându-se reluarea furnizării miercuri, la miezul nopţii, cu excepţia unuia dintre imobile, în cazul căruia s-ar putea reveni la normal vineri, la ora 20,00.

În sectorul 6, un imobil, o instituţie şi 130 de blocuri sunt afectate de marţi dimineaţa. Se estimează reluarea furnizării apei calde marţi, la miezul nopţii.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri