PUZ Sector 2 a fost anulat. Nicușor Dan: Așa-zișii dezvoltatori imobiliari au încercat să oprească soluția. Instituțiile statului tac

Data actualizării: Data publicării:
sector 2 blocuri
Tribunalul Bucureşti a anulat şi a suspendat PUZ Sector 2. Foto: Nicușor Dan/ Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Tribunalul Bucureşti a anulat şi a suspendat miercuri PUZ Sector 2. 

Acesta este al cincilea PUZ de sector anulat de instanţă, menţionează edilul, într-o postare pe Facebook. 

„Dispariţia a zeci de hectare de spaţiu verde, blocuri de 14 etaje pe malurile lacurilor, blocuri de 14 etaje pe străzi de 7 metri lăţime, asta înseamnă PUZ Sector 2, ca şi celelalte PUZ-uri de sector. 

Aşa-zişii dezvoltatori imobiliari au încercat cu tot dinadinsul să oprească soluţia instanţei: cereri succesive de recuzare a instanţei, plângere la DNA împotriva judecătoarei înainte de pronunţare, intervenţii noi la fiecare termen pentru a forţa amânarea, etc. 

Iar instituţiile statului tac complice: Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Prefectul au fost sesizate de mine de acum doi ani şi nu fac în continuare nimic, mai mult, încurajează aşa-zişii dezvoltatori să construiască în baza PUZ”, notează Nicuşor Dan pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri