Sari la conținut

Românii din Spania beneficiază de o nouă Opțiune la serviciul Digi Mobil prepaid

 

FOTO: Guliver/Getty Images

Astfel, începând din această lună, clienţii Digi Mobil Spania se bucură de numeroasele avantaje oferite la activarea Opțiunii Digi 800. Pentru a putea activa Opțiunea Digi 800, clienţii din Spania trebuie să aibă o cartelă prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro. Noul spot aduce în prim plan beneficiile ofertei comerciale Digi Mobil Spania, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul Spaniei.

Clienţii Digi Mobil Spania, beneficiază de 800 minute pentru a efectua apeluri către alte rețele fixe și mobile din Spania, România și Italia, pentru doar 15 euro (TVA inclus) pe durata perioadei de valabilitate. În plus, Digi 800 include şi apeluri internaționale către rețele de telefonie fixe și mobile din peste 30 de țări. Totodata, Opțiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/lună către toate reţelele Digi din Spania, România și Italia.

Clienţii Digi Mobil Spania care activează Opțiunea Digi 800, beneficiază în plus de 2000 minute pentru a afectua convorbiri către orice client Digi din Spania, România și Italia și către orice număr fix Digi Tel din România. Minutele alocate acestei promoții nu se scad din volumul de minute incluse în oferta pentru apelurile naționale și internaționale. Lista destinaţiilor internaţionale poate fi consultată accesând acest link.

Noua opțiune este disponibilă clienţilor Digi Mobil Spania pe teritoriul Spaniei și este valabilă până pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse în opțiune sunt disponibile timp de o lună.

Digi 800 poate fi activată la orice punct de vânzare Digi Mobil din Spania, apelând *100# şi parcurgând paşii corespunzători sau apelând 1200, gratuit în rețeaua Digi Mobil. Mai multe detalii despre Serviciul Relaţii cu Clienţii găsiţi aici.

Spotul publicitar îl are ca protagonist pe Gică (Gheorghe) Craioveanu, fostul jucător român de fotbal, stabilit în Spania de aproape 20 de ani. Gică Craioveanu a evoluat în Spania între 1995 si 2006 pentru echipe precum Real Sociedad, Villarreal şi Getafe. El a rămas în istoria fotbalului spaniol ca fiind primul jucător care a înscris pentru Villareal în prima ligă. În cei 11 ani petrecuţi în fotbalul spaniol, a reuşit să înscrie pe celebrele stadioane "Santiago Bernabeu" şi "Camp Nou". Gică Craioveanu s-a retras din activitate la 38 de ani, după ce a jucat 459 de meciuri în întreaga carieră. În prezent este unul dintre cei mai apreciaţi analişti din mass- media spaniolă şi, totodată, unul dintre colaboratorii permanenţi ai postului de televiziune Digi Sport.

Agenţia de publicitate care a realizat spotul: Papaya Advertising

Casa de producţie: Abis/Mitra

Digi Mobil Spania este un operator virtual de telefonie mobilă (OMV), cu o experienţă de 5 ani pe piaţa telecom din Spania, clienţii săi bucurându-se de serviciile de telefonie mobilă şi internet mobil.

Avantajele de care beneficiază clienţii Digi Mobil Spania: tarife mici pentru apeluri naționale, internationale, roaming și internet, opțiuni diferite la cartelă și abonament, libertate și flexibilitate în alegerea serviciilor fără obligații sau limitări, suport tehnic oferit de operatorii din Call Center, în limbile spaniolă, engleză și română. Informaţii suplimentare despre ofertele şi beneficiile Digi Mobil Spania, găsiţi aici.

______

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

 

Pe aceeași temă