Toalete de 80.000 de lei, făcute de mântuială

Data publicării:
toalete glodeni 23 10 2015

Uitaţi-vă cum sunt astea peste tot! Aşa sunt lăsate de constructor. Am pus un creion să nu curgă apa”, spune directorul școlii.

Şcoala din localitatea Glodeni are din 2008 două gupuri sanitare noi, de care cei 440 de elevi şi profesori nu se pot apropia.

Se vede ţeava, de unde de aici neepurată se duce de aici pe pantă direct în stradă. Păi cum să dau eu drumul la toate dejecţiile?!”, spune directorul școlii.

Elevii şi profesorii sunt nevoiţi să meargă la toaletă tot în curte.

Este o situaţie urâtă, mai ales pe timpul iernii”, spune un părinte.

Iuliana Onofrei, învăţător şcoală Glodeni: Este foarte greu să îi supraveghem să meargă la toaletele din curte, mai ales că distanţa este foarte mare şi ei sunt micuţi.

Directorul şcolii din Glodeni a dat în judecată Primăria, pentru că aceasta s-a ocupat de licitaţia pentru alegerea firmei de construcţii.

Liviu Stoica, directorul şcolii Glodeni: Dacă se va face această recepţie finală, eu a doua zi îi dau drumul.

Inspectorul şcolar general din Dâmboviţa a venit să vadă situaţia cu ochii lui şi s-a convins că nu este în regulă.

Sorin Ion, inspector general IŞJ Braşov: Instalaţia de canalizare este făcută de mântuială şi prost. Am încercat să deschid un robinet şi am făcut un duş pentru că a zburat direct în tavan robinetul.

Primarul este însă de altă părere.

Petre Dinu, primar comuna Glodeni: Aceste toalete trebuiau să fie date în folosinţă. Răutatea şi ambiţia domnului director pentru a nu da drumul la aceste toalete îi revine în totalitate.

Adrian Popescu, reprezentant firmă construcții: Noi le-am făcut de zece mii de ori adrese prin care „domnule, dă drumul la grupul sanitar”, să vedem funcţionează, nu funcţionează, e soluţie bună dată de proiectant, mergem la proiectant eventual.

Toaletele care nu sunt folosite nici după şapte ani au costat 80.000 de lei.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri