Ultimele imagini cu una dintre victimele Colectiv, postate pe Facebook de Melania Medeleanu. „I-a ucis orgoliul unor oameni care s-au crezut de neatins”

Data actualizării: Data publicării:
alexandru hogea
Foto: captura Facebook

Melania Medeleanu face, la trei ani de la cumplita tragedie din Colectiv, puțină lumină în cazul lui Alexandru Hogea. Alex a fost cel de-al 60-lea mort în urma incendiului devastator. S-a stins la trei săptămâni de la tragedie, într-un spital din Viena. 

alexandru hogea
Foto: captura Facebook

„ El e Alex. Nr 60. Și această secvența e ultima cu el în viață. Eram în biroul Dlui Profesor și-i explicăm că știu că Alex e transportabil și că e vorbit deja la AKH și-l așteaptă. Medicii îl așteaptă, avionul medical e în stand by. Trebuie doar să semneze foaia pe care i-o pun în față.  "Mai, Melania, trebuie să-i înțelegi și pe medicii noștri. Adică le-au salvat viață și acu' vin ăștia din Austria și-și iau toate meritele?". Câteva ore mai târziu a ajuns în birou și Banicioiu. Îl văzusem dând declarații de presă potrivit cărora avem tot ce ne trebuie. În ciudă tuturor argumentelor și rugăminților mele a fost de neclintit. Pe Alex și pe zecile de tineri de la Colectiv i-a ucis orgoliul unor oameni care s-au crezut de neatins. Mă uit la ăștia 3 ani în care n-a plătit nimeni și-mi dau seamă că aveau dreptate. Sunt în continuare de neatins. Iar confirmarea acestui fapt îi face și mai diabolici. Doar NOI uniți îi putem încă ține în frâu. E important să le spunem în continuare VĂ VEDEM, nemernicilor! ”, a scris Melania Medeleanu pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alexadru Hogea avea 19 ani atunci când a plecat, prea devereme, dintre noi. Era student în București. Aici puteți citi poveștile celor 65 de morți în urma incendiului din Colectiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri